Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCu Colegu de Banca;x [Noul Iubit!]
Autor : andreiandy - 2011-02-05
Citita de 6444 ori - Nota 8.00 (21 voturi)
Dupa cele 30 de minute petrecute cu colegutule meu [de acum era iubitul meu] totul s-a schimbat radical in relatia mea cu el, nu era pauza in care sa nu ne sarutam, baia scolii parca ne invita la ea, ne intelegeam din priviri si stiam ce vrem. Petrecem chiar mai mult timp impreuna decat deobicei, amandoi eram foarte indragostiti si asta nu a ramas neobservata de restul colegilor.
Suntem o clasa foarte unita de aceea ne spunem deobicei totul mai putin asta. Alex era unul dintre cei mai buni preteni ai mei si bineinteles si a lui Andrei [avem prieteni comuni], era un timp foarte istet si foarte aratos;x blond, ochii verzi era cel mai inalt si cel mai facut din clasa, ili doream de mult dar nu am avut curajul pe care l-am avut cu Andrei. A observat ca ne cam duceam in fiecare pauza in baie, dar nu a spus nimica in fata tuturor. Intr-o ora plictisiroare [ca restul] a venit langa mine si m-a intrebat:
-Da ai porbleme cu prostat? Cu un zambet larg pe fata. Ma intorc catre el si ii arunc o privire urata.
-Ha? Intreb nelamurit. Dar nu am primit un raspuns deoarece profesoare a tipat la noi sa fim atenti.
Ora nu se mai termina ma uitam catre Andrei si el a observat, iar imi arunca o privire pervers, iubeam acea privire si el stia asta. Clopotelul sunase intr-un sfarsit si am sarit amandoi din banca, el se indrepta catre baie ca deobicei, dar eu ili opresc dadu-mi seama la ce s-a referit Alex cu prostat. Am stat cateva ore fara sa ne mai sarutam, era greu sa ili vad fara sa ili ating dar secretul trebuia pastrat.
Cele 6 ore au trecut foarte greu dar intr-un sfarsit se terminase si ultima ora, aruncam hainele pe noi [deoarece era iarna] si ne indreptam catre baie fara sa ne vada nimeni, cel putina asa credeam noi.
Intram in baie ne asiguram ca deobicei ca nu este nimeni si intram in “cabina pervers”, nu puteam face pre multe doarece femeile de servici nu isi faceau treaba si pe jos era foarte murdar [scolile din Romania] dar era de ajuns pentru saruturi si atingeri. Intram in cabina si ne sarutam in timp ce ne imbratisam si ne atingeam peste tot, avea un fundulet foarte moale [face sala] ii placea sa ma asez in bratele lui, el stand pe wc si sa ne sarutam, ii simteam pula prin blugii care o strangeau dar nu aveam suficient timp si spatiu pentru mai mult si imi placea sa ili las cu pula sculata [eu fiind pasivul] chiar daca el se supara ii trecea repede. Totul decurgea bine ca deobicei, saruturi pe gat , pe gura, pe nas, unde puteam.
-Da ce faceti aici perversilor? O voce cunoscut se auzea, amandoi ne-am speriat foarte tare nestiind ce sa mai facem am ramas blocati, Andrei pe wc si yo in bratele lui. Sus se cocotza-se Alex si se uita pervers la noi.
-Uite ce fac baietii.. Gay obositi ce sunteti o faceti fara mine? La auzul acestor cuvinte ne-am mai calmat si sentimentul de frica ca o sa fim descoperiti a fost inlocuit de bucuria ca si Alex e de-al nostru.
-Gay obisiti [asta era vorba lui] va futeti in baia scolii? Saranctocilor veniti draqu la mine ca sunt singur acasa cateva zile si petrecem si noi ca poponarii ce suntem. Stateam cu capul in sus ascultand spusele lui Alex, ma uit la Andrei el zambea [zambetul pervers;x] si m-a sarutat spunandu-mi sa cobor si sa mergem la Alex. Alex a coborat de pe cabina [tot nu pot sa imi imaginez cum a urcat acolo fara sa ili auzim] el statea foarte apropate de scoala si nu am facut nici cinci minute pana la el acasa. Statea la etajul 8 de aceea trebuia sa urcam cu liftul.
-Nu neam sarutat niciodata in lift. Imi spune Andrei si se apropie de mine si ma saruta tandru.
-Asteptati draqu sa intram in casa, ca o sa va mai vada cineva, spuse Alex si ma ghionti pe mine, dar nu renuntam eu la saruturile lui Andrei nici daca mar fi batut si am continuat sa ne sarutam.
-Gay-lor! Sunteti niste gay! Spuse Alex bosumflat ca el doar privea.
-Taci we popnarule![asa ne respecatm noi :D]. Ajunsi la ultimul etaj Alex descuie usa si ne pofti inauntru. Era o casa foarte frumos amaneajata cu mobila scumpa si cu multe vase de aur si tablouri, avea o situatie financiara foarte buna.
-Mdeci. Sufragerie,dormitr sau buctarie? Unde vreti? Ne intreba Alex zambind, fara a se uita la mine si la Andrei care ne sarutam de cand am intrat in casa.
-Gay-lor yo ma duc sa fac un dush si revin. Nu am auzit spusele lui Alex deoarece urechea mea era ocupata cu gura lui Andrei, putea fi foarte pervers cand vroia.
Ne-am asezat pe canapea si ne sarutam in continu, hainele au disparut de pe noi in cateva secunde, auzind apa de la dush cum curgea ne-am gandit sa ili vizitam si pe Alex deschidem usa care nu era incuiata si masturbandune unul pe celalt ne utam la formele lui Alex si la pula semi erecta pe care si-o sapunea , eu nerbadator de a o gusta intru un cabina peste el ma pun in genunchi si imi incep treaba in timp ce Alex isi vedea de dushul lui.
-Andrei! Vii sa ma speli si pe mine pe spate? Intreba Alex pervers, Andrei nu a asteptat sa termine propozitia ca a si intrat si el. Nu era prea confortabil de aceea am decis sa mergem in dormitor.
Dormitorul lui Alex era plin de postere cu luptatori de wrestling care erau foarte exitanti. Alex se intinde in pat cu pula in sus si Andrei se pune langa el si incepe sa ili sarute, nu eram prea fericit ca Alex se saruta cu Andrei dar sa treaca de la mine, ma aplec catre pulele lor si imi incep treaba. Alex avea o pula destul de mare pentru mine aproximativ 16 cm, era foarte amuzant ca parul lui pubian era blond ceea ce ma facut sa zambesc in timp ce ii sarutam capul si am inceput sa ii gust putin cate putin din el si incep sa sug cu viteza din el, nu ma atragea asa de mult gustul, mai mult senzatia ca sunt o tarfa care suge pula.
-Ohh! Asa. Ce bine te pricepi! Imi spune Alex lasandu-l pe Andrei depoarte imi pune mana-n par si ma impinge cu capu in pula lui ma inec putin cu ea o scot din gura, dar incep iar sa sug acadica blonda. Alex parea foarte satisfacut in timp ce Andrei se uita urat la mine, ma uitam la el si observam acea gelozie care imi facea inima sa sara din piept. Putin nervos Andrei se indreapta catre fundul meu si incepe sa ili umzeasca, nu aveam lubrifiant de aceea trebuia sa ne descurcam cu ce aveam de la natura. Imi umezea gaura cu multa pasiune dar si cu ciuda in acelasi timp, ii simteam limba cum se invartea si ma umeazea, era o senzatie foarte placuta. Andrei imi lasa fundul se puse pe mine si a inceput sa ma sarute pe spate si se ridica spre gat apoi cobora inapoi, stia ca ma exita foarte mult saruturile pe gat ma managia pe burta si pe sfarcuri, in timp ce eu eram ocupat cu pula blond a lui Alex. Imi placea sa sug pula lui Alex dar nu se compara cu cea a lui Andrei, pe Andrei ili iubeam si de aceea eram mai satisfacut cand i-o sugeam lui. In cateva secund m-a speriasem de jeturl care a esit din pula lui Alex, nu ma asteptam sa iasa acuma, nu a gesticulat nici un semn ca ar fi gatha sa isi dea drumul, ii stergeam sperma cu limba pastrand-o in gura si ma intorc cate Andrei si ili sarut imparitnd sperma cu el, adoram sar...



    Login